Wolf smeermiddelen

"revolutionaire technologie"

Wolf header.jpg

Moderne krachtige motoren hebben een nieuwe generatie smeermiddelen nodig die de kwaliteit van deze motoren kunnen behouden. Om dit effect te kunnen bereiken, introduceert Wolf een eigen technologie met maar liefst 20 actieve ingrediënten die samen een uniek MultiFactor Oil Serum-complex vormen.

Dit serum is speciaal samengesteld om oxidatie te verminderen en motoren langer in goede staat te houden. Tegelijkertijd vermindert het de uitstoot van emissies en schadelijke verontreinigende stoffen. Vanwege de toegenomen perfectie en verbeterde prestaties van motoren zijn smeermiddelen onderhevig aan hogere belastingen, waardoor deze sneller verslechteren.

Motoren jonger houden

Wanneer een olie voortijdig veroudert, kan dit leiden tot een grotere hoeveelheid roet, waardoor de olie zijn actieve eigenschappen kan verliezen, en daarmee ook het vermogen om de motor efficiënt te beschermen. Het kan ook leiden tot verhoogde oxidatieniveaus en een verdunning van de oliefilm.

Dit zeggen de experts

De kan motor sneller slijten of zelfs onherstelbare schade oplopen. Daarom zijn smeermiddelsamenstellingen die de levensduur van oliën verlengen onmisbaar geworden. Het technologieplatform dat Wolf onlangs heeft ontwikkeld, kan worden vergeleken met een geavanceerd cosmetisch product. De complexe samenstellingen combineren onder andere antioxidanten, dispergeermiddelen en viscositeitsverbeteraars om een MultiFactor-serumcomplex te vormen.

De voordelen van Wolf smeermiddelen:

  • Zorgt voor langere olieverversingsintervallen
  • Zorgt voor een lagere CO2-uitstoot
  • Vergroot de brandstofbesparing


Meer informatie?       0800 - 0234 238

Direct smeermiddelen bestellen

Smeerolie advies nodig? 
Voer uw kenteken in en krijg direct advies!

KLIK HIER >

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Shell Mobil Wolf Firol

Shell smeermiddelen

Met Shell smeermiddelen kiest u voor pure kwaliteit. In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is: de smeermiddelen van Shell zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen.

Ontdek hoe het juiste smeermiddel aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door te helpen het rendement van materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren. Gezamenlijk kunnen wij slimmere smeermiddeloplossingen ontwikkelen zodat uw bedrijf kan voortbouwen op zijn succes.

Mobil smeermiddelen

Al voordat de eerste auto met benzinemotor op straat verscheen houdt Mobil™ mensen en machines in beweging. Vanaf de eerste vlucht van de gebroeders Wright tot de lancering van het ruimtestation, vanaf de eerste automobielen tot de nieuwste Grand Prix racewagens hebben miljoenen auto’s dankzij Mobil oliën continu optimaal kunnen presteren.

Wolf smeermiddelen

Moderne krachtige motoren hebben een nieuwe generatie smeermiddelen nodig die de kwaliteit van deze motoren kunnen behouden. Om dit effect te kunnen bereiken, introduceert Wolf een eigen technologie met maar liefst 20 actieve ingrediënten die samen een uniek MultiFactor Oil Serum-complex vormen. Dit serum is speciaal samengesteld om oxidatie te verminderen en motoren langer in goede staat te houden.

Firol smeermiddelen

Firol is de smeerolielijn van BOL | van Staveren en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten voor een goede prijs. Omdat BOL | van Staveren grip heeft op het product, heeft het dus ook grip op de kwaliteit.

Firol smeerolie wordt continu aan de meest actuele specificaties getest en kan gebruikt worden voor alle toepassingen: industrie, landbouw, personenauto’s, vrachtauto’s en de recreatieve sector. Daarom is Firol verkrijgbaar in alle soorten verpakkingen, van 1 liter t/m bulk.