Shell smeermiddelen

"Productiviteit verhogen door effectieve smering"

Shell header.jpg

Met Shell smeermiddelen kiest u voor pure kwaliteit. In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is: de smeermiddelen van Shell zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen. Ontdek hoe het juiste smeermiddel aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door te helpen het rendement van materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren. Gezamenlijk kunnen wij slimmere smeermiddeloplossingen ontwikkelen zodat uw bedrijf kan voortbouwen op zijn succes.

Samenwerkingsverband in technologie

Terwijl fabrikanten technische grenzen verleggen op het gebied van zuinigheid, prestaties en betrouwbaarheid, kan een technologische samenwerking met BOL | van Staveren helpen uw doelstellingen te verwezenlijken. Met onze vakkennis op het gebied van smeermiddelen willen we u graag helpen bij alle technologische uitdagingen. Doordat we met Shell samenwerken bieden we de beste oplossingen voor: lage emissies, besparingen op onderhoud en een brandstofbesparing. 

Dit zeggen de experts

Door de standaardspecificaties achter zich te laten, heeft Shell een verbetering in brandstofbesparing van tot wel 6,5% aangetoond, dankzij een innovatief conceptsmeermiddel.

 

De voordelen van Shell smeermiddelen:

  • Innovatieve producten van de beste kwaliteit 
  • Langere levensduur door beschermende eigenschappen
  • Besparen én presteren beter


Meer informatie?       0800 - 0234 238

Direct smeermiddelen bestellen


|  Vind hier de gewenste olie voor uw voertuig of uitrusting met Shell LubeMatch

Advies nodig?

Wilt u een uitgebreid advies of meer weten over ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. 
0800 - 0234 238 of info@bolvanstaveren.nl

Shell Mobil Wolf Firol

Shell smeermiddelen

Met Shell smeermiddelen kiest u voor pure kwaliteit. In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is: de smeermiddelen van Shell zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen.

Ontdek hoe het juiste smeermiddel aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door te helpen het rendement van materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren. 

Mobil smeermiddelen

Al voordat de eerste auto met benzinemotor op straat verscheen houdt Mobil™ mensen en machines in beweging. Vanaf de eerste vlucht van de gebroeders Wright tot de lancering van het ruimtestation, vanaf de eerste automobielen tot de nieuwste Grand Prix racewagens hebben miljoenen auto’s dankzij Mobil oliën continu optimaal kunnen presteren.

Wolf smeermiddelen

Moderne krachtige motoren hebben een nieuwe generatie smeermiddelen nodig die de kwaliteit van deze motoren kunnen behouden. Om dit effect te kunnen bereiken, introduceert Wolf een eigen technologie met maar liefst 20 actieve ingrediënten die samen een uniek MultiFactor Oil Serum-complex vormen. Dit serum is speciaal samengesteld om oxidatie te verminderen en motoren langer in goede staat te houden.

Firol smeermiddelen

Firol is de smeerolielijn van BOL | van Staveren en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten voor een goede prijs. Omdat BOL | van Staveren grip heeft op het product, heeft het dus ook grip op de kwaliteit.

Firol smeerolie wordt continu aan de meest actuele specificaties getest en kan gebruikt worden voor alle toepassingen: industrie, landbouw, personenauto’s, vrachtauto’s en de recreatieve sector. Daarom is Firol verkrijgbaar in alle soorten verpakkingen, van 1 liter t/m bulk.